Alapanyaga a vörös szőlő, amelyben kevés a fehérje és a zsír, ugyanakkor magas a szőlőcukor formájában előforduló szénhidrát, ami a fogyókúrázóknak jelent jó hírt. A tiszta glükóz igen fontos az agyműködés számára, az energiaszint fenntartásához pedig elengedhetetlen. A vörös szőlő ezen kívül az emberi szervezet szempontjából nélkülözhetetlen B-vitaminok teljes skálájának raktára, kiváló magnéziumforrás, így a stressz sikeres leküzdését is elősegíti. A szőlő héját pedig semmiképpen se dobjuk a szemetesbe, mivel pozitívan hat a gyomorbántalmainkra, illetve C-vitaminban is gazdag.
http://www.youtube.com/watch?v=xxVqDZcLSyY
Szintén magas antioxidáns-tartalma miatt szívesen használják alapanyagként a kozmetikumokban is.
Egy szó mint száz, akár a gyümölcsöt, akár folyékony formáját választjuk, fogyasszuk bátran és egészséggel!
Szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezel a cookie-k használatába. Adatkezelési tájékoztató
A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.