Jól esne egy fekete…

Avatar photo
2013.09.17., 18:51

Az elkövetkezendő hetekben közkedvelt helyekkel fogunk benneteket megörvendeztetni, első ajánlónkban rögtön egy kávézóval indítunk, hiszen mostanában kávé-hullám söpör végig Budapesten.


Az elmúlt egy-két évben sorra nyílnak a jobbnál-jobb kávézók Pest belvárosában, ahol nem kis meglepetésünkre nyüzsögnek a fiatalok, kiváltképp az egyetemisták. Ha reggel álmosan indul a nap vagy napközben, ebéd után jólesne egy fekete, biztos, hogy az alább bemutatott helyen mindenki megtalálja a kedvére valót!

A város szívében, az Astorián található fekete elsősorban a kávéra koncentrál, de mellette apró süteményekkel, szendvicsekkel – sőt nyáron még fröccsel is – várja a kávébarátokat ez a csöppnyi (csupán pár négyzetméter) helyiség, amit az üzlet előtti járdán „zöldövezettel” dobott fel a tulajdonos. Forgalmát a barátságos és igényes kiszolgálás mellett, a minőségi alapanyagoknak is köszönheti. A forró ital finomságát a frissen őrölt kávészemek csak tovább fokozzák. Amíg várakozunk az espresso/latte vagy capuccino elkészültére – természetesen van még sok más is a kávélapon – nézzünk körbe a helyiségben! A minőség iránti vágy a csészék és a kávégép – ami helyszűke miatt a vendégek szeme előtt van -, valamint a dizájnos enteriőrben is megmutatkozik. A bejárattal szemben rögtön a régmúlt időkből ránk maradt ajtó díszíti a teret, a polcokon saját márkás bögrék és különböző kávék sorakoznak.

Egy ilyen megnyerő helyen azonnal meg kellett kóstolnunk valamelyik terméket. Választásunk egy latte-ra esett, amelyben egyáltalán nem csalódtunk. Jól esett a kellemesen krémes, lágy kávé egy hosszú nap után. Ráadásul ez az egyetlen hely, ahol a feketepont jutalomnak számít. Minden fogyasztás után jár egy, és ha elegendőt gyűjtöttünk, jutalomként feketés ajándéktárgyakat kapunk.

Reméljük kedvet kaptatok egy jó feketére! Irány a Múzeum krt. 5, ahol hétközben már reggel 7.30-tól egészen 18.30-ig vár rátok a fekete és a megannyi kávé.

Címkék: , , , , ,

A tartalom nem elérhető
A tartalom megtekintéséhez engedélyezned kell a sütiket, ide kattintva.
/ Követem a magazint!

Szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezel a cookie-k használatába. Adatkezelési tájékoztató

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás