Hinyenc a napokban nyílt remek waffle lelőhelyre, a Go-Free-ba látogatott el. Elmondása – és a magukért beszélő fotók – alapján a kis gofrizós egy igazi csoda, nem csoda, ha szerkesztőségünk is megéhezett a belga desszertcsodákra, úgyhogy munka után az első utunk a Dohány utcai üzlethez vezet.
A Go-Free Bar kuriózuma, hogy a gofrik alapanyaga, a tészta egyenesen Belgiumból érkezik kis gombócokban, mélyfagyasztva, aztán ezt sütik ki aztán gyöngy(!) cukorral a közepén. A tészta így pár perc alatt, hip-hop kisül, ezután már csak a fenséges feltétekkel választásában kell (nem könnyű) döntést hoznunk.
És igen! A feltéteknek még a képzeletünk sem szabhat határt: csokis, nutellás sok tejszínhabbal, eperrel, banánnal, cukros szirupokkal, és édes fagylaltok sokaságából is választhatunk kedvenc belga palacsintánk legtetejére.
A Go-Free Barban hamarosan az egészség vonal is erősödik majd, lesz glutén- és laktózmentes gofri és feltét is.
Addig pedig irány az „édes illatú Dohány utca”, ahol a Go-Free környékén még a kerítés is… gofriból van.
Cím: 1074, Budapest Dohány utca 39.
Nyitva tartás: H-P: 7:00-24:00; SZ-V: 14:00-04:00.
Bővebb információ itt!
Fotók: Hétköznapi Ínyenc
Szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezel a cookie-k használatába. Adatkezelési tájékoztató
A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.