Natúr borok és a design – koedukált Lasciva-életérzés a Bäse-ben

Avatar photo
2025.09.2., 22:14

Pezsgés, pajkos buborékok, a pet-nat a „lascivaság” tökéletes megtestesítője – szeptember 13-án új kaland indul a Lasciva Wines életében.

Az Abra Rugs-ban rendezett rendszeres női borklub mellett elindul a Lasciva Wine Camp sorozat a Bäse – Creative Clubhouse-ban, ahol egyszerre tudhatsz meg többet a natúr borokról, ismerkedhetsz meg új emberekkel, kóstolhatsz különleges tételeket és beszélgethetsz designról, művészetről – mindezt egy kötetlen, felszabadult vacsora keretében.

A Lasciva Wines újabb állomáshoz érkezett, elindul a nők és férfiak számára egyaránt nyitott borkóstoló sorozata a Bäse-ben. A havonta jelentkező Lasciva Wine Camp minden alkalmával egy-egy bortípusból kóstolhatnak a résztvevők 5 különböző natúr tételt, felfedezve annak sokszínűségét, izgalmas változatait, miközben egy-egy művészeti alkotás vagy designtárgy is fókuszba kerül.

A széria első állomásán szeptember 13-án, szombaton 18:00 órától a pet-natoké (a „petillant naturel” rövidítése, egy természetes gyöngyöző bor, amelyet a lehető legkevesebb beavatkozással készítenek – a Szerk.)  lesz a főszerep: egy welcome drink után 5 különböző pet-nat-ot kóstolhatunk majd végig egy hangulatos borvacsorán.

Az este folyamán Nádudvari Noémi, a Lasciva Wines kurátor-séfje és vendége, Kasza Gábor, a SEKHINA alapítója azon túl, hogy mesélnek a pet-natról, ízekről, borászatokról, egy különleges designtárgyat is bemutatnak. Sőt extra meglepetés tételekkel is készülnek.

Időpont: 2025. szeptember 13., szombat, 18:00
Helyszín: Bäse – Creative Clubhouse (1094 Budapest, Balázs Béla utca 15-21. C.)

Jelentkezés miatt, illetve az árakért írjatok a lascivawines@gmail.com e-mail címre!

Lasciva Wines Instagram

Bäse – Creative Clubhouse Facebook | Instagram

Alkotóművészek, kreatívok, művészeti iskolások! Ha szeretnétek online is megmutatni alkotásaitokat, regisztráljatok, és töltsétek fel ti is őket az ArtHungry.com oldalra!

Címkék: , , , , , , , ,

A tartalom nem elérhető
A tartalom megtekintéséhez engedélyezned kell a sütiket, ide kattintva.
/ Követem a magazint!

Szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezel a cookie-k használatába. Adatkezelési tájékoztató

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás