Kelis kajafüggősége odáig jutott, hogy most már etetni is fog

Avatar photo
2016.06.21., 17:06

Bár a védjegyévé vált tejturmixot még sosem készített, most a londoniaknak fog főzni a Milkshake című dalával ismertté vált amerikai dalszerző-énekesnő.

1177864

Kelis nemcsak a rajongóit lenyűgöző parádés színpadi produkcióiról ismert énekesnő: legutóbbi lemeze 2014-ben jelent meg (nem véletlenül) Food címmel, amit a tavalyi évben, szintén a főzés örömének szentelt első saját szakácskönyve, a My Life on a Plate követett. Aztán ott van a Pharrell Williams által írt Milkshake című dala, amiben a turmix egy metafora (“valami, ami különlegessé tesz egy nőt”), és bár ez lett az ő világslágere, nemrég azt is elárulta, hogy saját maga még sosem készített egyetlen tejturmixot sem.

Ennek ellenére még mindig imád főzni, ezért júliusban az ételek iránti szeretete jegyében egy pop-up éttermet nyit a londoni Leicester House-béli Le Bun (legfőképp saját készítésű hamburgerekre és amerikai ételekre szakosodott) gyorsétteremmel.

A KELISxLEBUN együttműködés keretében az énekesnő dél-amerikai ihletésű street food ételekkel készül lenyűgözni az étterembe betérőket, de július végén a Standon Calling fesztiválra is kitelepül az étteremmel közös kajaprojektjének food truckja.

„Már alig várom, hogy Londonban az én főztömet egyék” – mondta Kelis a sajtóközleményben. „Az idei nyár tökéletes alkalom arra, hogy a sok szuper fesztivál között a pop-up éttermem is valósággá váljon. A Le Bun pedig tökéletes partner, nehezen is bírom ki, hogy addig ne adjak belőle egy kis ízelítőt.”

Ha szeretnéd kipróbálni Kelis főztjét, ezekben az időpontokban jelentkezhetsz be hozzá egy kis kóstolóra.

A tartalom nem elérhető
A tartalom megtekintéséhez engedélyezned kell a sütiket, ide kattintva.

Címkék: , , , , , , , , , , ,

A tartalom nem elérhető
A tartalom megtekintéséhez engedélyezned kell a sütiket, ide kattintva.
/ Követem a magazint!

Szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezel a cookie-k használatába. Adatkezelési tájékoztató

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás